Voor werkgevers en (HR) managers: kennisproeverij financieel fitte werknemers

30 september 2019 - Werkgevers

In samenwerking met het Nibud organiseren Apeldoorn Financieel Fit, Harderwijkse Uitdaging, Moedige Dialoog Epe, Sallandse Dialoog en Vallei Dialoog op 17 oktober een kennisproeverij over werknemers met financiële problemen. Tijdens deze ontbijtproeverij krijgt u de mogelijkheid om kennis en ervaringen over dit onderwerp te delen en kunt u deelnemen aan twee van de drie onderstaande workshops.

 

  1. Workshop 1: Omgaan met medewerkers met schuldenHandvatten en praktische tips om als werkgever adequaat om te gaan met werknemers met schulden. Wat kunt u doen en wat mag u doen?
  2. Workshop 2: Voor één dag armTijdens deze serious game beleeft u zelf hoe snel een werknemer in de financiële problemen kan komen en welke stress dat veroorzaakt. Rekeningen stapelen zich voor uw neus op, schuldeisers en deurwaarders hijgen in uw nek.
  3. Workshop 3: Gespreksvoering bij medewerkers met schuldenKennismaken en oefenen met een concreet stappenplan voor het voeren van een gesprek over financiële problemen.

 

AANMELDEN

Wilt u aanwezig zijn bij deze kennisproeverij? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@moedigedialoogepe.nl. Er is plaats voor maximaal 75 deelnemers, dus meldt u snel aan want vol=vol!

Locatie: De Hezenbrink l Ds. Van Rhijnstraat 69 l 8166 AL EMST

Tijd: vanaf 8 uur inloop. Workshops van 8.30 uur – 10.30 uur. Einde rond 11.00 uur. Voor een lekker ontbijtje wordt gezorgd.

Wist u dat:
– 62% van de werkgevers te maken heeft met werknemers met financiële problemen.
– Een werknemer met schulden al snel € 13.000,- per jaar kost.
– 45% van de Nederlandse huishoudens moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen – Bij 20% er zelfs sprake is van een problematische schuld

Bron: Nibud